MagyarEnglish
Hívjon most! +36-20-433-8042
Hívjon most! +36-20-433-8042

Randevú és esküvő

Randevú:

Kevés csábítóbb és felejthetetlen élmény van, mint amikor ön csak partnerére koncentrál. Lepje meg kedvesét egy romantikus randevúval. Vigye el színházba, vacsorázni, koncertre, vagy autózásra az éjszakai Budapesten. Az elzárt utastérban pezsgo és halk zene várja önöket, hogy semmi másra ne legyen gondjuk. A limuzinban megszunik a világ, nincs más csak ön és partnere. Programtippjeink mellett állunk rendelkezésre, hogy saját elképzeléseit, ötleteit, vágyait is megvalósítsa.

 

Esküvő:

EsküvoLegyen esküvoje felejthetetlen élmény. Elegáns és reprezentatív megjelenést, kényelmes utazást biztosít limuzinunk. A programtól függoen limuzinnal szállítjuk az esküvoi párt a templomi esküvo helyszíne, az anyakönyvvezeto, a fotózás és a lagzi helyszíne között. Utazzon velünk az ifjú pár kettesben, vagy kísérje oket a szukebb baráti kör és állunk rendelkezésre akkor is, ha a násznép is limuzinnal akar utazni. Elegáns soforjeink gondoskodnak arról, hogy az ifjú pár ne csak az elso hitvesi csókra emlékezzen.

Az autó díszítheto, a motortérre vákuumos virágdísz rögzítheto. Rendezvényszervezok számára is ajánljuk az autót, nagyobb megrendelések esetén kedvezménnyel. Keressen minket komplett esküvoi szolgáltatáscsomagjaink miatt is!   

Ajánlatkérés

Név:
Email:
Telefon:
Dátum:
(év, hónap, nap)
Autó típusa:
Mikortól:
(óra, perc)
Meddig:
(óra, perc)
Utasszám:
Találkozási cím:
Végcél:
 
Leírás:
Ellenőrző kód: