MagyarEnglish
Hívjon most! +36-20-433-8042
Hívjon most! +36-20-433-8042

Dallas Étterem

Amerikai limuzinnal a legjobb amerikai étterembe?! Nem is kérdés. Mi összekötjük az utazás élményét amerika gasztronómiai élményével. 
 
Érkezz limuzinnak az étterembe és mi a limuzin díjából 5000 Ft kedvezményt biztosítunk utanként, vagy vedd igénybe a 4 órás ebéd/vacsora programunkat. A 4 órás program esetén a limuzin díja csak a limuzin 2 órás díja! A 4 óra tartalmazza a limuzinnal való odautazást és a visszautat is budapesti indulással és érkezéssel. Az éttermi fogyasztás külön fizetendő!  
 
Az éttermi fogyasztásból a Dallas Étterem 10% kedvezményt biztosít! A kedvezmény csak limuzinnal érkező utasaink részére vehető igénybe és előzetes asztalfoglalás esetén érvényes. Az éttermi foglalásnál jelezni kell, hogy a StarLimo limuzinjával érkeznek.  
 
 
Az étteremről (forrás: www.dallasetterem.hu)
 
Szeretnénk, ha az amerikai és magyar konyha közös fellegvárában éreznéd magad és mindent meg is teszünk ennek érdekében. Ha egy barátod vagy ismerősöd ajánlott minket, kérlek, add át neki üdvözletünket! Amennyiben kellemes élményekkel távozol, kérjük, vidd el jó hírünket!
 
LÁSSUK, MIBEN IS VAGYUNK A LEGJOBBAK:
Ha szeretnél felejthetetlen, Amerikát idéző ízélményekkel távozni, kóstold meg különleges hamburgereinket, steak specialitásainkat, hot-dogjainkat, főételeinket, snackjeinket. Kicsit délebbre, Mexikóba merészkedve a Taco kínálatunk találhat célba. A desszerthez érkezve sem kell visszatérned a tengeren túlról. Ínycsiklandozó amerikai édességeink azonnali függőséghez vezetnek. Pl.: amerikai palacsinta, brownie, répatorta vagy csoki soufflée, esetleg cheese cake. Tartogatunk meglepetéseket a házias Magyar konyha területén is. A levesek, főételek nagymamáink ízvilágát varázsolja asztalainkra.Éttermünkben külön figyelmet szentelünk az egészséges ételeknek is. Vendégeink minden burgerünket kérhetik Zsírégető lisztből készült vagy Gluténmentes buciban is. A Dallas Étteremben készült ételek mindegyike gondosan válogatott, minőségi alapanyagból készül, melyek ellenőrzött, megbízható beszállítótól, frissen kerülnek konyhánkba. Burgereink különleges, kizárólag nekünk készített bucikban kerülnek asztalodra. Séfünk és konyhai dolgozóink hozzáértése, gondossága, alapossága és a magas konyhatechnológiai normáink biztosítják a minőséget. Végül a Dallas valódi, féltve őrzött titkait is eláruljuk: szenvedély, elkötelezettség, az ételek szeretete, magas szintű kiszolgálás, autentikus környezet és a jó hangulat.
 
GASZTRONÓMIAI ELISMERÉS
Igazi sikernek tartjuk, hogy az ezzel foglalkozó Texas-i bizottság döntése alapján 2011-ben elnyertük a Legjobb Európai-Amerikai Étterem Díját. A 2012-es Toplista Gasztronómia kiadványban az előkelő Top 5. reggeliző hely díját kaptuk Magyarországon.
 
DÍJNYERTES BURGEREINK
Minden Díjnyertes Burgerünk tetején a fenti “csizmás-kalapos” Dallas embléma szerepel, amely a speciális minőséget jelzi és amit csak és kizárólag a Dallas Étterem számára készítenek. Amennyiben a bucid tetejéről hiányzik, a logó kérjük, jelezd a felszolgálónak és a hamburgerre a vendégünk voltál.
Dallas Étterem
Dallas Étterem
Dallas Étterem
Dallas Étterem
Dallas Étterem
Dallas Étterem
Dallas Étterem
Dallas Étterem
Dallas Étterem
Dallas Étterem
Dallas Étterem
Dallas Étterem

Búsuló Juhász Étterem

 A hét bármelyik napján kápráztassa el párját, családját, kollégáit egy felejthetetlen ebéd vagy vacsora programmal a Búsuló Juhász Étterembe!

 Cégünk ehhez az alkalomhoz kedvező limuzin díjakat biztosít. A 4 órás budapesti program díja Lincoln limuzinnal most csak 45 000 Ft , minden további óra 15 000 Ft.  Így 2 órát ajándékba adunk a limuzin használatból.
 
A 4 órás program tartalmazza az étterembe szállítást és a városnézéssel egybekötött hazaszállítást. A Búsuló Juhász Étterem csak a mi utasaink részére 5%-os kedvezményt biztosít a teljes éttermi fogyasztásból.
 
Az árak nettó árak nem tartalmazzák a mindenkor hatályos ÁFÁ-t. 
 
Búsuló Juhász Étterem
Búsuló Juhász Étterem

Pomo D´oro Étterem

"Étlapunk elején nem véletlenül idézzük egy gasztronómiai szakember 1839-ben elhangzott mondatát, hisz az olasz konyha meghatározó alapanyaga a paradicsom. "A zseniális ötlet, hogy a paradicsomot hozzáadják a tésztához és a pizzához, nemcsak a nápolyiak több generációját tette boldoggá, hanem mindenkit, aki szereti és értékeli az olasz konyhát." Ezért is választottuk a Pomo D'oro nevet, amely ebben a formában aranyalmát egyben írva, pedig paradicsomot jelent."

Forrás: http://www.pomodorobudapest.com

Minden limuzinunk díjából 5000 Ft kedvezményt biztosítunk! 

A felejthetetlen éttermi programhoz kiváló étvágyat és jó szórakozát is kívánunk! 

Kérjük autó rendelésénél feltétlenül tüntesse fel a Leírás menüpontban az étterem nevét, hogy igénybe tudja venni a kedvezményt!

 

Pomo D'oro Budapest
Pomo D'oro Budapest
Pomo D'oro Budapest
Pomo D'oro Budapest
Pomo D'oro Budapest
Pomo D'oro Budapest
Pomo D'oro Budapest
Pomo D'oro Budapest
Pomo D'oro Budapest
Pomo D'oro Budapest
Pomo D'oro Budapest
Pomo D'oro Budapest
Pomo D'oro Budapest
Pomo D'oro Budapest
Ajánlatkérés

Név:
Email:
Telefon:
Dátum:
(év, hónap, nap)
Autó típusa:
Mikortól:
(óra, perc)
Meddig:
(óra, perc)
Utasszám:
Találkozási cím:
Végcél:
 
Leírás:
Ellenőrző kód: